Édes szavakkalA VIVA Interaktívban debütált Ákos és Janicsák Veca duettjének klipje

sze, 10/19/2011 - 21:42 -- hu_admin
A VIVA Interaktívban debütált Ákos és Janicsák Veca duettjének klipje

A VIVA Televízió Interaktív című műsorában mutatta be legújabb klipjét Ákos. Az énekes "Érintő" című dalának idén májusban rögzített koncertfelvételén Janicsák Vecával énekel együtt.

Hazánk egyik legnépszerűbb dalszerző-énekese ez év májusában a Budapest Sportarénában mutatta be legutóbbi, "A katona imája" című lemezének anyagát. Ákos csapata rögzítette is a felejthetetlen este mozzanatait, amelynek első részletét a rajongók az október 19-i Interaktívban láthatták. Az "Érintő" című koncertklip érdekessége, hogy Ákos duettpartnere az X-Faktor felfedezettje, Janicsák Veca.

"Jómagam nem néztem a tehetségkutatókat, Anna lányom emlegette rendszeresen Veca nevét. Kíváncsi lettem, ki az, akinek ennyire drukkol, úgyhogy az egyik szombaton leültem a tévé elé. Veca tehetséges és csinos énekesnő, de a dalválasztása, színpadi kiállása tetszett igazán. A személyes találkozások során is azt éreztem, hogy helyén van az esze és a szíve is, nem szédítette meg a csillogás" - árulta el Ákos, akinek májusi koncertjét huszonkét darab kamera rögzítette.