Édes szavakkal12/27/2013 - 18:18 - 0 hozzászólás

Hivatalos Facebook oldalán jelentette be Janicsák Veca, hogy az “Édes szavakkal” című albuma elérte az aranylemez státuszt! Az énekesnő természetesen nem felejtett el köszönetet mondani rajongóinak, akik lehetővé tették számára ezt az elismerést.

12/16/2013 - 11:29 - 0 hozzászólás

Az “Édes Szavakkal” című új Janicsák Veca-albumot már megtalálhatod a Magyarországon december közepén indult Spotify-on is. Hallgasd meg kedvenc énekesnő albumát ide kattintva!

Ha pedig inkább megvásárolnád, kattints ide!

12/04/2013 - 07:02 - 0 hozzászólás

Szimfonikus zenekarra hangolva minden dal különleges értelmet és hangsúlyt nyer, különösen akkor, ha mindez a mai magyar popzene egyik kiválósága, Janicsák Veca előadásában jut el hozzánk. Az énekesnő új lemezének dalaival és néhány kölcsönvett kedvencével nem csak egy szimfonikus koncertet adott, de "komoly-zenei" élménnyel ajándékozta meg a közönséget.

unnamed (1)_1.jpgAz elsőként meghirdetett esti koncertre gyorsan elfogytak a jegyek, így a stáb úgy döntött, egy késő délutáni időpontban azok is hallhatják az Édes szavakkal című lemez áthangolt változatát, akik nem voltak elég gyorsak a jegyfoglalákor. Sok hely itt se maradt, a széksorokat szinte teljesen megtöltötte a közönség, amelynek összetétele gyakorlatilag teljesen vegyes képet mutatott: volt aki családi programként jött egészen kisgyerekekkel, de voltak itt mankójukba és egymásba kapaszkodó idős házaspárok is. Persze a rajongói tábor gerincét Veca korosztálya teszi ki, nagy részük természetesen az X-Faktor kapcsán, 2010-ben "szegődött" az énekes mellé.

11/29/2013 - 10:03 - 0 hozzászólás

Ha minden jól megy, kétszer tölti meg a RAM Colosseum nézőterét Janicsák Veca november 30-án, akinek az eredeti esti koncert mellett egy délutánit is meg kellett hirdetnie, akkora volt az érdeklődés.

Az énekesnő új albuma szep­temberben jelent meg Édes szavakkal címmel, s Veca ezen a lemezen nemcsak az énektudását csillogtatta meg, de ismét bemutatkozott dal- és szövegíróként is: a 13 vadonatúj felvételből két dal zenéjét teljes egészében ő írta, a Prayer esetében a szöveg is az ő alkotása, de a dalok nagy részében társszerzőként is jelen volt.

11/12/2013 - 14:14 - 0 hozzászólás

Kezdetét vette egy nyereményjáték a november 30-i Veca szimfonikus koncertjegyekért. Azok között, akik a Veca hivatalos Facebook oldalán közzétett képen megjelölik magukat, egy páros belépőjegyet sorsolunk ki a november 30-i szimfonikus koncertre!

A játék péntek (11.15.) 15 óráig tart.

Oldalak